Cikkek archívuma

Mosonszolnok BOS Automotive Products Magyarország

Mintegy ötmilliárd forint értékben bővíti mosonszolnoki telephelyét a BOS Automotive Products Magyarország, a gépjárműipari vállalat kétszáz új munkahelyet teremt a 2017 tavaszáig megvalósuló beruházással. Cégünk emelt minőségű irodai beltéri ajtókat, valamint tűzgátló nyílászárókat szállít és...
Teljes cikk

Székesfehérvár társasházak

Generál kivitelező Partnerünk kivitelezésében valósul meg Székesfehérvár két legújabb társasháza. Cégünk szállítja és szereli mindkét társasház komplett kültéri és beltéri nyílászáróit, a terveknek megfelelő emelt műszaki tartalommal és kivitelekben.
Teljes cikk

Veszprém Continental Automotive Hungary

A Continental telephelyfejlesztési projektjének részeként, a teljeskörű szakmai egyeztetések eredményeként irodai környezetbe való, valamint ipari követelmények megfelelő nyílászárókat szállítunk és szerelünk, Generál Kivitelező Partnerünk megbízásából.
Teljes cikk

Zamárdi Appartmanház

Cégünk megbízást kapott az energetikai felújítás keretében megvalósuló kültéri nyílászárók cseréjére. A hagyományos bukó-nyíló szerkezeteken kívül sorolt emelő-toló portált, valamint aluminium redőnyöket és pliszéket is szállítunk és építünk be Megrendelőnk számára.
Teljes cikk

Szolnok Ügyészség

A tárgyi létesítmény építési munkái kapcsán cégünk megbízást kapott beltéri fa ajtók legyártására és beszállítására. Termékeinket és kapcsolódó szakmai szolgáltatásainkat a régióban működő projekt kivitelező Partnerünk számára biztosítjuk.
Teljes cikk

Nyíregyháza BUSZACSA

A nyíregyházai Bújtosi Szabadidő Csarnok építése kapcsán cégünk megbízást kapott a tárgyi létesítmény beltéri fa ajtóinak gyártására és beszállítására vonatkozóan. Termékeinket, valamint a kapcsolódó szakmai háttértámogatásunkat a régióban működő projekt kivitelező Partnerünk számára biztosítjuk.
Teljes cikk

Szombathely MK Közútkezelő Mérnökség

Az elmúlt héten a kültéri műanyag nyílászárós rész-feladatainkat komplettíroztuk, és átadtuk. A műanyag ablakokon kívül szélfogó portált, illetve műanyag bejárati ajtókat, valamint távnyitókat is szállítottunk, szerződéses kötelezettségeinknek megfelelve. A belső ajtók munkálatait a héten várhatóan...
Teljes cikk

Kiskunhalas Gábor Áron Laktanya

Az elmúlt héten szerződéses munkáinkat befejeztük, átadtuk. A volt laktanyaépület a teljes rekonstrukciót követően migránsok ideiglenes elhelyezésére, ellátására, valamint a kapcsolódó irodai adminisztrációs feladatok biztosítására lesz hivatott. A projekt szakipari kivitelezése során 130 db acél...
Teljes cikk

Szombathely MK Közútkezelő Mérnökség

Cégünk megbízást kapott a tárgyi létesítmény irodaépületének, illetve újonnan épülő műhely épületének szakkivitelezésére. Szerződéses kötelezettségeink közé tartozik a beltéri acél, illetve beltéri fa ajtók gyártásán és beépítésén felül a kültéri műanyag nyílászárók gyártása és beépítése is. 
Teljes cikk