Cikkek archívuma

Mohács Városi Kórház

A Kórház A3-as épület kültéri műanyag nyílászáróinak cseréjét a vállalt határidőre befejeztük, és december 10 nappal átadtuk.  A megállapodás időpontjától számítva két hét állt rendelkezésünkre a felmérésre, gyártásra, bontásra és a szakszerű beépítésre.
Teljes cikk

2015 decemberi leállás - belső ajtók

Ütemezett gyártói leállásunk 2015 december 21- től 2016 január 11-ig tart. A folyamatban lévő megrendelések teljesítését, illetve projekt kivitelezéseket a leállás nem érinti. Gyártási határidőink a leállás időtartamával hosszabbodnak.
Teljes cikk

2015 decemberi leállás - Műanyag nyílászárók

A kültéri műanyag nyílászárók gyártására vonatkozó megrendeléseket 2015. december 15. napig fogadjuk. A fenti dátum után már új gyártást az idei évre nem tudunk ütemezni. A december első hetében leadott megrendelések még ebben az évben elkészülhetnek, a később leadott rendelések már januári...
Teljes cikk

Mohács Városi Kórház

Cégünk kivitelezésében valósul meg a Városi Kórház A3-as épületének kültéri nyílászáró cseréje. Az energetikai korszerűsítési beruházás keretében a meglévő ablakok, illetve kültéri ajtók bontására, valamint az új nyílászárók gyártására és beépítésére szűk két hét áll rendelkezésünkre.
Teljes cikk

Kérdések és észrevételek

Megosztaná észrevételét a szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Az Ön észrevételei segítenek abban, hogy folyamatosan fejlesszük szolgáltatásainkat, visszajelzéseket mindig szívesen fogadunk.
Teljes cikk

Üdvözöljük az új weboldalunkon!

Örömmel jelentjük, hogy elkészült az új weboldalunk! Oldalunkon a legfrissebb hírekkel, aktualitásokkal tájékoztatjuk Önt a legújabb eseményekről, ezért kérjük rendszeresen látogasson el a weboldalunkra!
Teljes cikk

92 Lakásos Apartman Kollégium Friedberg Németország

Az újonnan épült 92 lakásos appartman-kollégium nyílászáróit szállítottuk be generál kivitelező Partnerünk számára. Az ilyen, és a hasonlóan összetett projektek során jelent Partnereinknek nagy segítséget a Garant Ajtó Kft által biztosított professzionális szakmai kiszolgálás.
Teljes cikk