Cégtörténet

Cégünk 2005-ben történő alapítása egybeesik cégünk tulajdonosának nyílászáróipari szakterületen történő tevékenységének megkezdésével. 
A néhány év alatt felhalmozódó - és azóta is szüntelenül sokasodó - szakmai tapasztalat, a kialakított szakmai és üzleti kapcsolatrendszer, továbbá Cégünk tulajdonosának  egyértelmű és világos elképzelése a professzionális működés és projekt kiszolgálás iránti elkötelezettség vonatkozásában, törvényszerűen maga után vonta Cégünk tulajdonosának saját vállalat alapítási igényét. Az igényt tett követte, így egy üzleti tranzakció eredményeképpen történő tulajdonosváltást követően immár GARANT néven folytattuk.
 
Társaságunk a megrendelések teljesítésénél termékbeszállítóként és szakkivitelezőként vesz részt, melyhez tervezhető hátteret biztosít gyártói körünk, hazai és nemzetközi Partnereink, agilis, igényes és proaktív belső adminisztratív munkatársaink, vezető döntéshozóink, valamint gyakorlott kivitelezői szakembergárdánk. 
 
Mára elmondható, hogy kiszámítható, professzionális Partnerei vagyunk mind Megendelőinknek, mind Gyártóinknak és Beszállítóinknak, széleskörű termékszortimentünk és szakmai tudásunk lehetővé teszi az egészen egyszerűtől a többszörösen összetett igényekig terjedő elképzelések nagy volumenben történő megvalósítását is.