Cégtörténet

Cégünk 2005-ben történő alapítása egybeesik cégünk tulajdonosának nyílászáróipari szakterületen történő tevékenységének megkezdésével. 
A néhány év alatt felhalmozódó - és azóta is szüntelenül sokasodó - szakmai tapasztalat, a kialakított szakmai és üzleti kapcsolatrendszer, továbbá Cégünk tulajdonosának  egyértelmű és világos elképzelése a jövőről, a professzionális működés és projekt kiszolgálás iránti elkötelezettség, valamint a 'hogyan nem, és helyette hogyan igen' sorvezetőinek és értékrendszerének meghatározása törvényszerűen maga után vonta Cégünk tulajdonosának saját vállalat alapítási igényét. Az igényt tett követte, így egy üzleti tranzakció eredményeképpen történő tulajdonosváltást követően immár GARANT Ajtó Kft. néven folytattuk.
Tevékenységi köreink bővülése miatt cégünk neve időközben GARANT Global Kft-vé változott, a GARANT Ajtó márkanév a nyílászárós üzletágunk tevékenységi körét fedi le.
 
Társaságunk a megrendelések teljesítésénél termékbeszállítóként és szakkivitelezőként vesz részt, melyhez megbízható hátteret biztosít gyártói körünk, hazai és nemzetközi Partnereink, valamint gyakorlott kivitelezői szakembergárdánk. 
Mára elmondható, hogy kiszámítható, professzionális Partnerei vagyunk mind Megendelőinknek, mind Gyártóinknak és Beszállítóinknak, széleskörű termékszortimentünk pedig lehetővé teszi az egészen egyszerűtől a többszörösen összetett igényekig terjedő elképzelések megvalósítását is.