Szolgáltatásaink

Projekt szaktanácsadás

Szolgáltatásunkat építőipari belső építészeknek, tervezőmérnököknek, beruházóknak, kivitelezőknek ajánljuk. Segítünk eligazodni korunk széleskörű információ áradatában az elérhető megoldások, termékek és funkcionalitás világában.
Szakértő támogatást nyújtunk a megvalóstani kívánt követelményrendszer pontos meghatározásában, és/vagy annak optimalizálásában. Szakmai tapasztalataink, ismereteink átadása számos esetben jelent árelőnyt és versenyelőnyt Partnereink számára.

Projekt felmérés

A problémák utólagos kezelése helyett mi inkább a megelőzést választjuk. A megelőzés legfontosabb eleme a megfelelő előkészítés, amely kiterjed minden részletre. Az igények és lehetőségek összehangolása, az alaprajzok felmérése, a beépítési környezet és követelmények egyeztetése, szükség szerint a helyszíni tájékozódás és méretvétel ugyanúgy a precíz előkészítés része, mint a szükséges termékek részletes konszignálása, műszaki paramétereinek és szerelvényeinek meghatározása. 

Projekt ajánlatkészítés

Minden esetben egyedi ajánlatot készítünk, mellyel megtiszteljük Önt azzal, hogy dedikáltan az adott beruházás igényeinek leginkább megfelelő, teljeskörűen előkészített anyagot adunk át. Így biztos lehet abban, hogy nem csak az Ön számára fontos az, hogy korrekt és személyre szabott kiszolgálást kapjon, függetlenül attól, egy kisebb társasház, vagy egy jelentős mennyiséget és értéket képviselő projekt kivitelezés az ajánlattétel tárgya.

Beépítés

Amennyiben Ön nem csak terméket vásárol tőlünk, abban az esetben biztosítjuk szakszerű beépítési szolgáltatásunkat. Képzett, illetve speciális követelményeknek megfelelő nyílászárók esetében a szükséges szakbizonyítvánnyal ellátott szakembereink a beépítési környezet figyelembe vételével a legnagyobb gondossággal építik helyükre termékeinket.

Garancia

Termékeinkre az adott beruházásra vonatkozó feltételrendszer szerinti teljeskörű garanciát vállalunk, mely során a szállításkor érvényes specifikációktól eltérő, a rendeltetésszerű használatból eredő hibákat díjmentesen javítjuk.
A garanciális időszak kiemelt esetekben a megadott alapgarancia időtől egyedi megállapodás alapján eltérhet.