Elkötelezetten az építőiparban
- 19 éve

GARANT - Professzionális kiszolgálás, professzionális Partnereknek

Kiemelt célunk, hogy Partnereink számára biztosítsuk szakmai tapasztalatunkat, az innovatív nyílászáróipari megoldásokat és minőséget. Küldetésünknek megfelelően mindig a legalkalmasabb és legmegfelelőbb termékcsomagot állítjuk össze az adott építőipari projektre, professzionális szakértelemmel figyelembe véve a specifikus műszaki követelményeket, felhaszálási környezetet és egyedi igényeket.
Teljeskörű nyílászáró termékkörrel, valamint teljeskörű műszaki és projekt szaktanácsadással és szakkivitelezéssel állunk Generál Kivitelező, illetve Beruházó Partnereink rendelkezésére. 

Termékköreink:

Beltéri fa ajtók acél,- vagy fa tokkal - normál és funkcionális ajtók teljes választéka, HPL, CPL, dekor, fafurnér, vagy lakkozott kivitelekben.
Beltéri acél ajtók - acél tokos beltéri acél ajtók többféle kivitelben és funkcionalitással.
Technikai ajtók - fa vagy acél beltéri és kültéri speciális ajtók tűz-, füst-, hang-, sugárzásgátlás, nedves-, vizestér, hőszigetelés.
Kültéri acél ajtók - többféle hőszigeteléssel és többféle biztonsági fokozattal.
Rozsdamentes nyílászárók - aszeptikus helyiségek, kórházi műtők, nyíló, toló, kézi működtetésű, vagy automatizált kivitelek.
Műtőpanelek - előre gyártott moduláris fal és mennyezeti panelrendszerek rozsdementes, rozsdamentes festett, valamint üveg kivitelekben.
Automatizálás - nyílóajtó és tolóajtó automatikák az általunk kivitelezett nyílászárókhoz.
Aluminium nyílászárók - normál és tűzgátló kivitelek Aluprof és Schüco profilok.
Függönyfalak - beltéri normál, és tűzgátló kivitelek.
Műanyag nyílászárók - projekt mennyiség rövid határidővel teljeskörű kivitelezéssel, Salamander vagy Decco profillal.
Árnyékolástechnika - számos korszerű megoldással, az általunk kivitelezett műanyag nyílászárókhoz.
 

Szolgáltatásaink:

Szaktanácsadás - szakmai tapasztalataink és javaslataink a költséghatékony kivitelezéshez.
Tervezői egyeztetés - igény szerint vállaljuk a szakmai egyeztetéseket, pontosításokat.
Specifikus termékcsomag összeállítása - széleskörű termékpaletta az egyedi igényekre.
Mérnöki support - nyílászáró rendszerek, műtőpanel rendszerek tervezése.
Beépítés - felkészült, szakképzett, minősített beépítőink korszerű technológiák alkalmazásával biztosítják azt, hogy minden termékünk határidőben a helyére kerüljön.

Projekt üzletág

Lakossági üzletág

 

Hírek

József Attila Általános Iskola - Oroszlány

Cégünk megbízást kapott az oroszlányi József Attila Általános Iskola infrastrukturális fejlesztésének keretein belül a tárgyi létesítmény nyílászáróinak komplett kivitelezésére. A megbízás beltéri ajtók, beltéri tűzgátló ajtók, tűzgátló ablakok, valamint kültéri műanyag nyílászárók...
Teljes cikk

PTE Fogászati Elméleti Tömb - Pécs

Társaságunk immár évtizedes múltra tekint vissza a Pécsi Tudományegyetem fejlesztési projektjein való részvételben. Részt vettünk többek között a PTE Boszorkány Kollégiumának,- a PTE Szántó Kollégiumának,- a PTE Rektori Hivatalának,-  A PTE 400-ágyas Klinikának komplett rekonstrukcióiban, 2020...
Teljes cikk

Klapka György Lövészdandár, hangár épületek - Tata

Megbízást kaptunk a MH. 25. Klapka György Lövészdandár, 173 és 174 számú hangár épületek felújítási munkáiban való szakmai közreműködésre. Megbízó Partnerünk az eddig elvégzett közös munkáink eredményeit figyelembe véve kínálta fel számunkra a szakmailag izgalmas kihívásokat tartogató, egyedi...
Teljes cikk

Napfény Resort - Balatonlelle

Modern technologia, egyedülálló megoldások. Megtisztelő, hogy ajtóinkkal mi is a részesei vagyunk. Magyarországon elsőként alkalmazott technológiával épül társasház Balatonlellén. A rekordgyorsaságú projektben a Bayer Construct saját beruházásban kivitelez lakásokat a volt SZOT-üdülő...
Teljes cikk