Netizen Hostel Athaeneum Budapest

A NETIZEN HOTELS beruházásában Budapest szívében, történelmi, 6 emeletes épületben kerül kialakításra egy, a mai kor igényeinek megfelelő, modern, 400 férőhelyesre tervezett komplexum, úgynevezett HYBRID HOTEL, mely terv szerint a nyáron nyitja meg kapuit a vendégek számára.  
A NETIZEN HOTELS Szentpéterváron működtet egy 128 férőhelyes, valamint Moszkvában egy 246 férőhelyes szállodát, mely érdekeltségek most tovább bővülnek a budapesti Netzien Hostel Athaeneummal.

A NETIZEN koncepció Oroszországban egy újszerű, innovatív szállodai forma, ami mára megérett a terjeszkedésre Oroszországon kívül is. A célközönség modern, technológia-orientált hoteleket keres magas színvonalú kiszolgálással és kényelemmel, de mérsékelt árakkal. A szokatlan dizájnú és ergonómikus bútorokkal berendezett szálloda nyugodt légkörre, közösségi terei, rugalmas szolgáltatásai és fejlett kommunikációs megoldásai várják a rövidebb, vagy akár hosszabb időre megszállni kívánó vendégeit.
 
Cégünk a beruházás során komplex és teljeskörű szaktanácsadást, valamit teljeskörű termékszállítást és kivitelezést végez a beltéri és technikai nyílászárók kapcsán.
 
A NETIZEN weboldala:
https://netizenhostels.com/en/